Wie zijn wij?

De Bowling Vereniging Apeldoorn is een club enthousiaste bowlers van alle leeftijden, zowel mannen als vrouwen, die in teamverband of individueel de bowlingsport beoefenen.

Onze vereniging bestaat zowel uit wedstrijdbowlers als mensen die voor de gezelligheid komen bowlen. Kortom: er is voor elk wat wils!

Wij bowlen op twee avonden in de week, maar daar houdt het niet bij op! Wij organiseren ook nog  onder andere toernooien, kampioenschappen en feestavonden die voor iedereen toegankelijk zijn.

Bowling Vereniging Apeldoorn is aangesloten bij de Nederlandse Bowling Federatie (N.B.F.) en is lid van de Nederlandse Sport Federatie (N.S.F.). Hierdoor hebben onze leden, samen met zo’n 22.000 andere leden in heel Nederland, veel mogelijkheden om de bowlingsport te beoefenen.

Als u verder nog vragen heeft over de vereniging kunt u contact opnemen met één van onze wedstrijdleiders of bestuursleden, die altijd op dinsdag- en woensdagavond vanaf 20.00 uur aanwezig zijn in Bowlingcentrum Apeldoorn aan de Nieuwstraat. Het is ook mogelijk om te schrijven; ons adres is: Bowling Vereniging Apeldoorn, Postbus 288, 7300 AG Apeldoorn. Of stuur een mailtje naar info@bvapeldoorn.nl.

Reacties zijn gesloten.